Ne prezentam pe scurt …

O carte cu colturile indoite aruncata undeva intr-un colt, poza din clasa I in care se vede un suras plin de speranta, carnetul de elev pe care l-ai ascuns de atatea ori, toate acestea iti aduc aminte de vremea cand erai elev, cand ti se parea ca tot universul se invarte in jurul scolii.

 

Fiecare destin se construieste treptat, progresiv, se regaseste in paginile unei carti numite VIATA.
In aceasta carte capitolul destinat scolii cuprinde diferite destine, orgolii si dorinte. Scoala a fost, este si va fi locul in care copilul s-a format ca individ, ca persoana, ca profesionist, spatiul care i-a oferit protectie si in care s-a simtit intotdeauna in siguranta.

 

Scoala noastra isi are radacinile in solul puternic al sufletelor tinere care-i calca pragul, isi trage seva din cunostintele transmise an de an numeroaselor generatii de copii si traieste in sufletele celor care au plecat de mult de pe bancile ei.

 

Motto-ul scolii: „Privim cu incredere catre viitor” ne obliga sa tinem cont de dorintele si sperantele elevilor in jurul carora se invart toate energiile educative ale scolii.

 

Punem intotdeauna pe primul plan grija si responsabilitatea fata de elev, respectam valoarea si unicitatea fiecaruia, pentru ca stim ca tot ceea ce facem are ecou cu mult dincolo de ziua de maine.
Multitudinea proiectelor si a activitatilor cu caracter extrascolar desfasurate in cadrul scolii noastre reprezinta ceva mai mult si mai altfel decat activitatile obisnuite de zi cu zi. Acest mai mult si mai altfel face ca scoala sa fie un spatiu viu, atragator si sa ramana mereu in amintire ca un loc in care domneste armonia, cunoasterea si de ce nu, viitorul.

 

Nu este un lucru simplu sa prezinti o scoala, pe scurt, in cateva cuvinte, dar pentru a sintetiza putem spune ca scoala noastra se regaseste intr-un zambet de copil, un suflet, o idee

 

Suntem convinsi ca experientele variate oferite copiilor, un mediu placut si stimulant, dezvoltarea permanenta, ne ajuta sa fim in fiecare zi, mai buni, mai deschisi, mai optimisti. De aceea am raspuns intotdeauna cu promptitudine la majoritatea provocarilor oferite de competitiile interscolare oferind astfel elevilor nostri posibilitatea de a-si etala cunostintele acumulate in timpul cursurilor.

 

Oferim elevilor nostri:

  • spatiu placut si primitor
  • oferta variata de optionale
  • activitati extrascolare diversificate
  • seriozitate
  • profesionalism

 

Ganduri …. despre scoala

Scoala imi este prietena pentru ca oriunde privesc, imaginile imi sunt familiare. Pe holul scolii imi atrag atentia o multime de poze in care ma regasesc. Dintre toate, una ma impresioneaza in mod deosebit deoarece imi aduce aminte …

Vanesa Pusok – clasa a VI-a

 

 

 

AFLA MAI MULT:

 

Scurt istoric al scolii

publicat de admin - 30 august 2011

Baza materiala

publicat de admin - 30 august 2011

C.D.I. – Centrul de Documentare si Informare

publicat de admin - 31 august 2011

Misiunea si viziunea noastra

publicat de admin - 31 august 2011