Festivalul colindelor

In fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna sunetul placut al colindelor ne umple sufletul de bucurie, speranta si optimism.
De fiecare data elevii scolii noastre, indrumati in special de catre profesorul de muzica Vasile Buhas, pregatesc un program artistic dedicat marii sarbatori a Craciunului.
Astfel, joi, 16 decembrie 2010, am avut parte de un adevarat festival al colindelor, festival care a avut loc in cadrul Centrului de Documentare si Informare al S08 Nucet. Alaturi de elevii scolii noastre au fost prezenti si copiii de la S08 Vascau, membri ai grupului vocal “CRĂIŞORII”, indrumati de catre doamna profesoara Anca Tanko, care au colindat impreuna cu noi.

In acorduri de chitara, vioara sau orga, micii artisti si-au demonstrat inca o data talentul muzical, primind de fiecare data aplauzele publicului pentru colindele in limba romana, engleza, franceza sau maghiara.
Interpretarea artistica de exceptie a micilor colindatori a facut ca asistenta sa doreasca reascultarea multora dintre piesele prezentate .
La incheierea festivalului participantii au primit diplome si felicitari din partea juriului, care a fost pus in dificultate in acordarea premiilor.

Asadar, Cristina, Andreea, Noelia, Estera si voi toti ceilalti colindatori … ati fost la inaltime!
Ati fost extraordinari !!!
Felicitari !!!

Categorii pentru acest articol: Activitati extrascolare

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -