Let’s Do It Romania – 2016

La sfârşitul lunii septembrie s-a desfăşurat la nivel naţional programul de voluntariat de tip activitate de ecologizare „Let’s do it Romania!” program la care a participat si scoala noastra.

 

In cadrul activitatii au participat 51 de elevii ai şcolii Gimnaziale Nr. 1 din Nucet alături de profesorii lor la activitatea de ecologizare a orasului Nucet si a satului Baita, pe data de 24.09.2016, iniţiativa fiind sprijinită de Primăria oraşului Nucet si de Centrul de Informare si Promovare Turistica Nucet.

 

Primaria a pus la dispoziţia elevilor şi a cadrelor didactice manusi, saci, transportul elevilor voluntari din alte sate, iar la finalul activitatii de ecologizare ca si rasplata elevii harnici ai şcolii noastre au primit o punga cu dulciuri, chips si suc.

 

Elevii voluntari şi-au făcut pe deplin datoria civică faţă de mediul înconjurător şi au ştiut să răspundă prezent demersului ecologic, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice însoţitoare: dl. director Coraş Traian, dna. prof. Brîndaş Cozma Damaris, prof. Petruse Corina, d-soara prof. Pantea Marinela.

 

Fiecare cadru didactic a preluat un grup de voluntari şi au ecologizat toate strazile, parcurile si spatiile verzi din orasul Nucet si Baita. Sacii cu gunoaie adunaţi au fost preluaţi de reprezentanţii primăriei, iar zona a devenit mai curata si mai luminoasă.

 

In urma participari la aceasta activitate putem spune că ne-am făcut din nou datoria faţă de mediu, dorim cu toţii ca munca şi mesajul campaniei de voluntariat să-i motiveze si pe ceilalti din jurul nostru de a respecta natura si sa o pastreze mereu curata.

Categorii pentru acest articol: Activitati extrascolare

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -