Let’s do it Romania – 2015

Ca în fiecare an, la sfârşitul lunii septembrie s-a desfăşurat la nivel naţional programul de voluntariat de tip activitate de ecologizare „Let’s do it Romania!” Datorită intemperiilor din data de 26.09.2015, iniţiativa a fost reprogramată pentru o dată ulterioară, stabilită la nivel de şcoală.

 

Elevii şcolii noastre au participat în număr mare alături de profesorii lor la activitatea de ecologizare a zonei Vârtop pe data pe data de 03.10.2015, iniţiativa fiind sprijinită de Primăria oraşului Nucet care a pus la dispoziţia elevilor şi a cadrelor didactice un autocar în vederea deplasării spre locaţia selectată pentru ecologizare şi un binemeritat premiu culinar pentru harnicii elevi ai şcolii noastre. Aceştia şi-au făcut pe deplin datoria civică faţă de mediul înconjurător şi au ştiut să răspundă prezent demersului ecologic, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice însoţitoare: dna. prof. Popa Mariana, consilier educativ în cadrul şcolii noastre şi responsabil de întreaga activitate, dna. prof. Petruse Corina, dna prof. Cadar Delia, dna. prof. Pasere Andrada, dl. prof. Mihuţa Marius şi nu în ultimul rând, dna. prof. Benchiş Mihaela.

 

 

Fiecare cadru didactic a preluat un grup de voluntari şi au “periat” diferite zone din satul de vacanţă. Sacii cu gunoaie adunaţi au fost preluaţi de reprezentanţii Primăriei, iar zona a devenit brusc mai luminoasă.

 

În loc de epilog, putem spune că ne-am făcut din nou datoria faţă de mediu, însă ne-am dori cu toţii ca munca şi mesajul campaniei de voluntariat să nu rămână neauzit de oameni, iar natura să beneficieze din nou de respectul pe care-l merită.

 

 

Categorii pentru acest articol: Activitati extrascolare

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -