O filă din cartea copilăriei

fila din cartea copilariei

Cu degete tremurânde destinul a deschis încrezator o noua fila din cartea numita COPILARIE. În data de 02.06.2014, jurnalul copilariei consemneaza urmatoarele:

 

Colectivul de cadre didactice al Scolii Gimnaziale nr. 1 Nucet s-a reunit într-un cadru festiv pentru a celebra minunatul univers al copiilor. Desi vremea de afara a fost neprietenoasa, inocenta copiilor a încalzit atmosfera si a oferit tuturor putin din ceea ce este si va ramâne mereu sufletul de copil.

 

În prezenta parintilor si a celorlalti invitati, copiii au luat parte la o serie de concursuri special pregatite pentru ei: competitii sportive ( cross, concurs de role, concurs de biciclete), concurs de talente ( „ Copiii au talent”), concurs tematic „ Primar pentru o zi” s.a. Toate aceste competitii s-au desfasurat cu aportul consiliului reprezentativ al elevilor, reprezentat cu onoare de elevii cls a VIII-a, Cristina Peter si Alexandru Lazea. Amfitrionii întregii desfasurari de forta au fost elevii cls a VIII-a, cei care anul acesta îsi iau ramas bun de la scoala care i-a format. Acestia au reusit sa se implice total în buna desfasurare a programului si, alaturi de profesori, sa celebreze acest moment frumos în viata tuturor.

 

Multumim tuturor cadrelor didactice ale scolii noastre pentru implicarea în acest demers: dna. director Mirela Meza, dl. prof. Marcel Jurjiu, dnele. educ. Mariana Peter, Maria Magdalena Feier, dnele. învatatoare: Rodica Bota-Ioana, Loredana Lup, Claudia Boc, Dorica Lup, Carla Petruse, dna. prof. Ioana Terebent, dl.prof. Alin Pasca , dna. prof. Marina Tirla.
Copiii au primit cadouri din partea Primariei orasului Nucet carora le multumim pe aceasta cale pentru sprijinul acordat la realizarea acestei activitati si nu numai.

 

Elevii au fost premiati pentru rezultatele obtinute la concursuri scolare cum ar fi: concursul national „ Amintiri din copilarie” la care au participat elevii cls. pregatitoare care au obtinut 2 premii I, 4 premii II, 2 premii III, 3 mentiuni. La acelasi concurs elevii cls I au obtinut 5 premii I, 4 premii II, 2 premii III si 3 mentiuni, iar cei din cls a IV-a 3 mentiuni. Elevii din ciclul gimnazial au fost la înaltime si s-au clasat si ei pe locuri dintre cele mai bune, 4 elevi obtinând mentiuni în cadrul aceluiasi concurs.

 

Alte concursuri la care copiii nostri au luat premii au fost dupa cum urmeaza: concursul national „ Cangurul matematician”, coordonat de dna. prof. Mariana Popa împreuna cu dnele. învatatoare , concursul national „Frumusetea de a fi diferit” la care elevii, coordonati de dnele. prof. Bianca Tont si Mihaela Benchis au luat numeroase premii pentru lucrarile lor, concursul de machete realizat cu ocazia Zilei Europei, coordonat de dl.prof. Traian Coras, la care premiul I a fost adjudecat de macheta cls a VIII-a, locul II ocupându-l cls a VI-a B, locul III-cls a VI-a A, iar mentiunea a fost acordata cls. a V-a.
În urma activitatilor de astazi, toti copiii au fost premiati în functie de rezultatele obtinute la sectiunile la care au participat, acestia fiind rasplatiti cu premiile I, II, si III, iar distinctia „primarul nostru pentru o zi” a fost acordata elevului Alexandru Lazea din clasa a VIII-a, iar „viceprimarul nostru” a fost elevul Daniel Chira din clasa a VII-a.

 

Jurnalul copilariei se închide vesel peste realizarile celor care de fiecare data raspund prezent provocarilor ivite pe parcurs si dovedesc, daca mai era nevoie, ca sufletul unui copil este cea mai mare realizare a noastra ca dascali si bucuria infinita a parintilor.

 

Voturi pentru acest articol:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (7 voturi, media: 10,00 din 10)

Categorii pentru acest articol: Activitati extrascolare

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -

2 Comentarii
  • 2 iunie 2014 - 21:32

    Foarte tare descrierea și emoționantă, dar nu am văzut nicăieri ceva si de Benchiș Mihaela! Doamna dirigintă… vom pleca „spusele dv. de mai sus”. Va mulțumim tuturor profesorilor pentru calitățile pe care ne-ați ajutat să ni le descoperim și nu ați făcut doar atât .. ne-ați deschis și drumul vieții. Poate că vom pleca, dar mereu o să rămânem acea clasă a „BUTUCEILOR” de care sperăm să vă aduceți din când în când aminte cu zâmbetul pe buze! Noi ne-am făcut datoria (de elevi) … și nah … ne pare rău pt. toate prostiile, nebuniile, boacănele, comentariile (mai ales cele din partea mea), dar nu au fost din răutate, ci din pură prietenie! Ăsta a fost ultimul com pe care l-am lasat pe acest blog … sper că v-am făcut să vă emoționați puțin,dar în același timp să vă și bucurați că scăpați de noi!!! Sper că voi primi vreodat’ diploma… (așa ca amintire,nu de alta) ! Eu am zis tot ce am avut de zis … De acum vor apărea alți copii de a VIII-a si chiar dacă o să ne uitați cu timpul să nu ne scoateți complet din suflete, pentru că nici noi nu o vom face! Love you very much Scoala Gimnazială Nr. 1 Nucet ,love you all !! <3

  • 3 iunie 2014 - 8:29

    Multumim pentru aprecieri Karoo! Nu ai vazut „ceva” de Mihaela deoarece ea a scris articolul … Despre boacanele „butuceilor” nu am nimic de comentat.
    Mult succes mai departe !!!

Lasa un comentariu: