Spectacol caritabil de Craciun

De_Craciun_partea_I

Duminica 16 decembrie 2012, pe o scena frumos impodobita cu o multime de beculete multicolore, cu braduti impodobiti, s-a desfasurat la Casa de Cultura ,,Ion Davideanu“ un minunat spectacol caritabil intitulat “Deschide-ti sufletul, crestine”, spectacol sustinut de elevii Scolii Gimnaziale Nr. 1 Nucet.
Mai bine de 3 ore micii artisti au cantat, au recitat si au dansat in fata unui public numeros, foarte generos insa … putin cam galagios si nerabdator.
Multumim tuturor acelora care ne-au fost alaturi: Asociatia ,,Episcop Nicolae Popoviciu“ – Baita-sat, S.C.Vutan Instalatii SRL – Rieni, Primaria Orasului Nucet, Consiliul Local Nucet si tuturor acelora care au donat sau au cumparat obiecte confectionate de catre copii, ajutandu-l astfel pe Mos Craciun sa ajunga in unele case pe care probabil le-ar fi ocolit in acest an.

 

 

 

 

 

Voturi pentru acest articol:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (5 voturi, media: 10,00 din 10)

Categorii pentru acest articol: Activitati extrascolare

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -

3 Comentarii
  • 19 decembrie 2012 - 13:10

    A fost suuper :* abia astept alt spectacol =D =)

  • 22 ianuarie 2013 - 15:23

    Da stiu kriss toti asteptam alte spectacole !!! Mereu au iesit perfect toate spectacolele !!!! :*:*:*:x >:D< … dar ca acesta nu a fost nici unul !!! by karoo si atat

  • 28 martie 2013 - 18:36

    Stati linistite ca acuma , vineri vom avea alt spectacol ;)) si acesta va fi si mai frumos :* Iuiii ca abia astept pana vineri ! :X

Lasa un comentariu: