Punti intre generatii

punti_intre_generatii

Proiectul de parteneriat dintre Scoala Gimnaziala Nr.1 Nucet si Asociatia de Asistenta Sociala „Episcop Nicolae Popoviciu” Baita-Sat a ajuns la a doua activitate prevazuta in calendarul de desfasurare. De aceasta data, un grup de 12 elevi ai scolii noastre, au avut misiunea de a pregati o mica gustare batranilor de la CENTRUL REZIDENTIAL PENTRU PERSOANE VARSTNICE BAITA-SAT. Reteta aleasa a fost una simpla, rapida, sanatoasa si mai ales … delicioasa: salata de ton. Ingredientele au fost cumparate de catre elevii scolii noastre, care s-au dovedit a fi adevarati specialisti in arta culinara.

Sub indrumarea profesorilor coordonatori, Alin Pasca si Rodica Bota-Ioana, intr-un timp record, micii bucatari au reusit sa puna la un loc toate ingredientele necesare, iar rezultatul final a fost peste asteptari.

Speram ca le-am facut o surpriza deosebita batranilor, care au savurat cu placere gustarea de la ora 10. A fost o experienta interesanta si placuta atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale pentru ospitalitatea si amabilitatea de care dau dovada de fiecare data.

Voturi pentru acest articol:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (5 voturi, media: 10,00 din 10)

Categorii pentru acest articol: Parteneriate

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -

3 Comentarii
  • 23 noiembrie 2012 - 14:30

    Cea mai tare zi de scoala de anul acesta!!! Dar cel mai oribil lucru e ca am luat 7 la tehnologie!!! Nu putea si domnul profesor sa ne mareasca macar cu 2 sutimi nota pt. ca am fost la MasterChef?? Asta-i singura mea intrebare!!!!!????? Dar in schimb ne-am distrat foarte taree!!! BY KAROO SI ATAT!!! <3

  • 5 aprilie 2013 - 18:09

    O fost super fain … macar ne`am distrat Karoo si Atat 🙂 😉 :*

  • 22 octombrie 2013 - 12:44

    Da, da Alexia :* 😀 <3

Lasa un comentariu: