Punti intre generatii

Proiectul de parteneriat dintre Scoala Gimnaziala Nr.1 Nucet si Asociatia de Asistenta Sociala „Episcop Nicolae Popoviciu” Baita-Sat a ajuns la a doua activitate prevazuta in calendarul de desfasurare. De aceasta data, un grup de 12 elevi ai scolii noastre, au avut misiunea de a pregati o mica gustare batranilor de la CENTRUL REZIDENTIAL PENTRU PERSOANE VARSTNICE BAITA-SAT. Reteta aleasa a fost una simpla, rapida, sanatoasa si mai ales … delicioasa: salata de ton. Ingredientele au fost cumparate de catre elevii scolii noastre, care s-au dovedit a fi adevarati specialisti in arta culinara.

Sub indrumarea profesorilor coordonatori, Alin Pasca si Rodica Bota-Ioana, intr-un timp record, micii bucatari au reusit sa puna la un loc toate ingredientele necesare, iar rezultatul final a fost peste asteptari.

Speram ca le-am facut o surpriza deosebita batranilor, care au savurat cu placere gustarea de la ora 10. A fost o experienta interesanta si placuta atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale pentru ospitalitatea si amabilitatea de care dau dovada de fiecare data.

Categorii pentru acest articol: Parteneriate

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -