Un colt de rai

Vara trecuta a fost nu numai o vara calduroasa, ci, mai ales, o vara plina de peripetii. Elevii clasei a VII-a au obtinut o excursie din partea scolii noastre. Excursia a fost, de fapt, un premiu obtinut pentru cea mai curata clasa.  Lupta dintre clase a fost acerba… iar castigatoarea…. CLASA A VII-A, clasa a VIII-a de acum.
Astfel, in luna iunie am hotarat de comun acord, dupa lungi si interminabile dezbateri, locul in care vom merge. Pentru ca sa impacam pe toata lumea, am ales un pic din curatenia aerului ozonat de munte,…REZERVAŢIA NATURALA PADIS, si un pic din placerile verii: o scalda la strandul din Beius.
Ne-am simtit foarte bine chiar daca ne-a prins ploaia. Apa termala din strand ne-a tinut in bazine pana ce ploaia a trecut. Nerabdatori, am urcat la munte. La cabana BRADET, gazdele noastre, familia Terebent, ne-au asteptat cu mancare calda. Impreuna cu domnisoara Ioana Farcut, am jucat fotbal, am facut un foc de tabara, scurte drumetii prin apropiere caci apa termala a reusit sa potoleasca chiar si pe cel mai energic copil — Stefan.

Cand vremea stingerii a sosit, am constatat ca pasta de dinti a avut o neasteptata trecere…. Acum sa nu va inchipuiti ca toata lumea a plecat sa se spele pe dinti….
In fine, noaptea a trecut… A doua zi, morti de foame, ne-am apucat sa facem un disc. Fetele ne-au cantat multe cantece. Micii, carnaciorii si cartofii prajiti le-au multumit cantaretelor binevoitoare si s-au grabit sa alunece in stomacelele excursionistilor. Apoi joaca s-a intins….pana spre seara cand microbuzul scolii ne-a chemat spre scoala. Am multumit gazdelor primitoare si le-am recompensat cu doua mici scenete si bineinteles le-am cantat din repertoriul nostru.
Inchei aici cu speranta ca vom repeta distractia din vara trecuta intr-un alt …COLT DE RAI !!!

Categorii pentru acest articol: Activitati extrascolare

ABONARE

Abonati-va pentru a primi pe e-mail fiecare anunt imediat ce este publicat pe site

- serviciu oferit de FeedBurner -